Gutzy-tuotteet

Gutzykauppa.fi:stä saat Polar Pharma Oy:n tuotteet edullisesti suoraan maahantuojan ja markkinoijan varastosta ilman välikäsiä. Tuotteet lähtevät varastostamme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Polar Pharma Oy on suomalainen terveys- ja urheiluravinteiden valmistuttaja ja markkinointiyritys. Aktiiviliikkujille ja huippu-urheilijoille valikoimistamme löytyvät perinteinen urheilujuoma Hart-Sport ja erittäin laaja suomalainen Gutzy-sarja. Ravintolisävalmisteitamme ovat mm. Tonalin, Eatless, Freestream, Lyprinol, Antiwir, Osteolis, AntiStress ja Tradamix. Lisäksi valikoimistamme löytyvät mm. huippulaadukkaat ja edulliset SOS Health valmisteet.


Gutzy Recovery Drink Minttu-suklaa 900g

Liikuntasuorituksesta palautuakseen elimistö tarvitsee proteiineja, hiilihydraatteja sekä nestettä. Gutzy RECOVERY DRINK on tehokas ja hyvänmakuinen palautumisjuoma. Gutzy RECOVERY DRINK -jauheen proteiinipitoisuus on korkea (29 %).

16,50 €
19,50 €
Säästät 15 %

Gutzy Sports Drink Sitruuna-kofeiini 500g

SPORTS DRINK -juomajauhetta käytetään nesteen, energian ja elektrolyyttien täydentämiseen suorituksen aikana. Asiantuntijoiden kehittämä hiilihydraattikoostumus, jossa yhdistyvät glukoosin, isomaltuloosin ja maltodekstriinin ominaisuudet. Jauhe sisältää optimaalisen määrän elektrolyyttejä (mm. magnesium ja natrium) sekä C- vitamiinia. Pehmeän täyteläinen maku on aikaansaatu käyttämällä aitoja hedelmäpaloja. Sitruunan makuisessa jauheessa on kofeiinia 100 mg annosta kohden. Yhdestä purkista valmista juomaa 7,5–15 litraa!

 

9,50 €

Gutzy Recovery Drink Mansikka 900g

Liikuntasuorituksesta palautuakseen elimistö tarvitsee proteiineja, hiilihydraatteja sekä nestettä. RECOVERY DRINK on tehokas ja hyvänmakuinen palautumisjuoma. RECOVERY DRINK -jauheen proteiinipitoisuus on korkea (29 %). Osa proteiineista on hydrolysoitu, jotta imey- tyminen olisi mahdollisimman tehokasta. Jauhe sisältää sekä nopeasti että hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja. Vitamiinicocktail, kivennäisaineet ja L-glutamiini viimeistelevät tehokkaan palautumisen. RECOVERY DRINK on vähälaktoosinen.

15,50 €
19,50 €
Säästät 21 %
Saatavana

Gutzy Sports Gel Mansikka 5 pussia

Viiden pussin erä tehokasta Gutzy mansikkageeliä huippuedullisesti ja jaksat pidempään! Gutzy SPORTS GEL on energiageeli, jota on täydennetty elektrolyyteillä (suoloilla). Gutzy SPORTS GEL -energiageelin valmistuksessa on käytetty maltodekstriiniä ja glukoosi-fruktoosisiirappia. Tämä yhdistelmä antaa nopeasti mutta myös pitkitetysti energiaa keholle, aiheuttamatta ikävää, nopeaa sokeripiikkiä. Gutzy SPORTS GELissä on mukana tärkeimmät hikoillessa menetettävät suolat; natrium sekä magnesium. 

Parasta ennen päiväys 16.03.2019 .

5,00 €
6,00 €
Säästät 17 %

Antiwir 60 tabl.

AntiWir antaa vahvaa vastustuskykyä ympäri vuoden. ANTIWIR tukee elimistön puolustus- järjestelmän normaalia toimintaa. ANTIWIR auttaa ylläpitämään elimistön sisäistä puhtautta. ANTIWIRIN vaikuttavat aineet, oliivinlehti monolauriini ja melissauute toimivat solukalvoilla voimakkaan antioksidanttisesti auttaen ylläpitämään elimistön normaalia puolustustoimintaa. Tällöin elimistön puolustustoiminta pystyy suoriutumaan myös tilapäisesti lisääntyneestä rasituksesta tehokkaasti. ANTIWIR sisältää patentoidulla menetelmällä valmistettua oliivilehtiuutetta, jossa on maailman korkein oleuropeiinipitoisuus 18-26%, glyserolimonolauraattia ja melissauutetta.

9,90 €
15,50 €
Säästät 36 %

Hart-Sport Energy Sanko 4,5kg

HART-SPORT –urheilujuomat lisäävät suorituskykyä ja kestävyyttä, ylläpitävät kivennäisaine- ja energiatasapainoa sekä nopeuttavat palautumista. Suomen vanhin urheilujuoma, joka on alun perin kehitetty 80-luvulla Hartwallin johdolla yhteistyössä maailman johtavien suomalaisten urheilulääkäreiden johdolla.

 

85,00 €

SOS Health Athletes magnesiumsuihke 100 ml

Sporttarin ensiapu on SOS Health Athletes magnesiumsuihke. Se ehkäisee ja hoitaa kramppeja ja suonenvetoja. Lämmittää lihaksia nopeasti imeytyen.

16,90 €
19,90 €
Säästät 15 %

SOS Health Liposomi C 1000mg 30x4ml

SOS Health Liposomi C-vitamiini on kapseloitu nanokokoisiin C-vitamiinia suojaaviin liposomeihin. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin. Liposomi C-vitamiinin on todettu imeytyvän paremmin kuin tavallisen C-vitamiinin.

Liposomi C-vitamiinissa on helppokäyttöinen annostelu. Se on myös hyvänmakuinen ja riittoisa.

Yhdessä annoksessa on 1000mg C-vitamiinia ja 400mg fosfatidyylikoliinia. Yksi pakkaus sisältää 30 annosta (30x4ml).

45,50 €
45,50 €

Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot